Oppskrift på brød 30/07/2019 av Anne-Mette Eriksen Vil du bake et brød eller rundstykker med god smak og som er mettende? Prøv oppskriften her uten gluten.Brød eller rundstykker som er mettende og enkle å lage.Dette lager du på 90 minutter.BRØD 2,5 dl MALTE LINFRØ 3 dl SESAMFRØ3 dl MANDELMEL 2 dl SOLSIKKEFRØ 2 dl GRESSKARFRØ (malt)2 dl MAISMEL6 sp OLIVENOLJE eller/og KOKOSOLJE1 ts HAVSALT 1 ts URTESALT (Herbamare)8 EGG (store)5 – 7dl VANN Ha gjerne i hasselnøtter, valnøtter eller andre nøtter som du liker og tåler.Anbefaler da 1dl av disse og mengden vann må økes. Deigen skal være sammenhengende og smidig, men ikke suppe. Bruk gjerne hele mandler som du kan kverne til mel. Dette kan du gjøre med alle ingrediensene. Legg brødet i en stor brødform. Det hever ikke mye så det kan godt fylle hele formen.Sett brødet inn på 180 – 200 grader varmluft i 50 – 60 min. Brødet er sunt og metter mer enn annet brød. Smakelig måltid 😄 Anne-Mette E.Hjemaas